TEANDS - next-gen HR training&more

CrimeAC

Team Analyzer & Developer Session AC modul


Kedves Érdeklődő!

Azért hoztuk létre ezt a weboldalt, mert tudjuk, hogy Önök nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a megfelelő emberek kerüljenek be a munkaszervezetbe. Ez azért is jó döntés, hiszen felméréseink szerint a kiválasztás során meghozott rossz döntés ára meghaladja az adott pozícióra fizetett bruttó bér tízszeresét, amiben még nincs benne az újrainduló kiválaszási folyamat költségei.

Erre nyújt megoldást csapatunk, a TEANDS új megoldása: a CrimeAC szolgáltatás. Kérjük, regisztráljon, hogy értesülhessen a legfontosabb fejlesztési hírekről. Csak valóban fontos és szükséges információkról fogunk üzenetet küldeni.

Képzelje el, hogy az Önök cégéhez jelentkező álláskeresőket a klasszikus felvételiztetési folyamat helyett vagy mellett egy online programra invitálja, ahol profi színészek által megjelenített bűnügyet deríthetnek fel játékos formában, csapatban dolgozva, ami nem csak arra ad lehetőséget, hogy pontosan megfigyeljük a viselkedésüket és személyiségüket, de a résztvevők is élménnyel távoznak, azaz azok is jó véleménnyel lesznek az Ön cégéről, akik történetesen nem kapták meg az állást.

A 3 órás, komforthelyzetből kimozdító program során a résztvevők meg fogják mutatni valódi énjüket, így két módszerrel (emberismereti szakértő-munkatársaink és beszédelemző algoritmusok révén) részletes és pontos leírást nyújtunk többek között a jelentkező készségeiről és személyiségéről. Sőt, komplex megrendelés keretei között, ha volt alkalmunk felmérni a jelenlegi csapatot, akkor az ahhoz való illeszkedés tekintetében is rangsorolni tudjuk a jelentkezőket.

Rövid videónk megtekintése alapján képet kaphat róla, hogy mennyire érdekes szolgáltatásunk az Önök számára:

A továbblépéshez várjuk jelentkezését a https://teands.hu/ oldalon, vagy válasza alapján egyeztetek időpontot egy online beszélgetésre, amin szakmai vezetőnk, Heinbach Dárius is résztvesz.

Üdvözlettel:

A TEANDS csapata


Felkeltettük az érdeklődését?

Őszintén bíztunk abban, hogy így lesz! Kérjük, regisztráljon, hogy tarthassuk Önnel a kapcsolatot!